PSPM is een dynamisch, gevestigd bedrijf in volle expansie. Wij bieden B2C,B2B en B2G klanten totaalpakketten aan inzake het onderhoud en herstellingen in, op en rond gebouwen.

Wij zorgen zowel voor preventief, curatief en correctief onderhoud van bouwkundige en technische installaties. Volledige renovatieprojecten waarin de klant compleet ontzorgd wordt behoren tot onze business.

Wij kijken uit naar een nieuwe collega met technische kennis voor de functie van :

TECHNIEKER ELEKTRICITEITSWERKEN

Functie
Als technieker met specialisatie elektriciteit behoren algemene elektriciteitswerken in zowel huishoudelijke elektrische installaties als industriële elektrische installatie tot je takenpakket. Hierbij doe je installaties, los je storingen op en vervang je onderdelen aan elektrische installaties. 

Profiel
Wij zoeken een handige Harry die graag zijn handen uit de mouwen steekt en open staat om nieuwe dingen bij te leren . Wij zijn op zoek naar een collega die : 

– thuis is in elektriciteitswerken
– zelfstandig kan werken 
– flexibel inzetbaar is om andere collega’s te ondersteunen bij verschillende werkzaamheden.
– denkt in oplossingen en van aanpakken weet 
– oog heeft voor detail en streeft naar een hoge afwerkingsgraad 
– klantgericht werkt 

Wat hebben wij te bieden?
Je komt terecht in een jong, dynamisch bedrijf waar een boeiende uitdaging in een afwisselende omgeving op jou ligt te wachten. Wij hechten belang aan een toffe werksfeer en aandacht voor de persoon achter de medewerker. Eigen initiatief wordt erg gewaardeerd en je krijgt de kans om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling. 

Wij bieden een verloning en voordelen volgens PC124 bouw. Wij werken in een 40-uren week waarbij je kan rekenen op 12 ADV dagen. Wij hebben GEEN collectieve sluiting in de zomer. 

Interesse?

Stuur je CV en motivatiebrief naar sollicitatie@pspm.be

PSPM-logo-trans-neg

info@pspm.be

+32 14 89 18 10

Kastelsedijk 36F

2480 Dessel

BE 0458 832 566

Copyright 2019 GROUP PSPM © All Rights Reserved