PSPM is een dynamisch, gevestigd bedrijf in volle expansie. Wij bieden B2C,B2B en B2G klanten totaalpakketten aan inzake het onderhoud en herstellingen in, op en rond gebouwen.

Wij zorgen zowel voor preventief, curatief en correctief onderhoud van bouwkundige en technische installaties. Volledige renovatieprojecten waarin de klant compleet ontzorgd wordt behoren tot onze business.

Wij kijken uit naar een nieuwe collega met technische kennis voor de functie van :

TECHNIEKER DAKWERKEN

Functie
Als technieker met specialisatie dakwerken behoren beperkte aanleg van kleinere daken tot je opdrachten. Verder ben jij verantwoordelijk voor het dak onderhoud van zowel hellende als platte daken, belegd met pannen, leien, zink, pvc, resitrix, roofing epdm, vloeibare systemen,.. Algemene herstellingen zoals bv. Lekkages oplossen zijn jouw ding.

Profiel
Wij zoeken een handige Harry die graag zijn handen uit de mouwen steekt en thuis is in dak werken.

Je stelt je graag flexibel op en weet van aanpakken. Zelfstandig kunnen werken is een groot voordeel, maar je bent ook een teamplayer die graag samenwerkt met andere collega’s. Je staat open om nieuwe dingen bij te leren en bent bereidt om je collega’s te ondersteunen bij andere werkzaamheden.

Je hebt oog voor detail en streeft naar een hoge afwerkingsgraad. Je bent vriendelijk en klantgericht en denkt in oplossingen.

Wat hebben wij te bieden?
Je komt terecht in een jong, dynamisch bedrijf waar een boeiende uitdaging in een afwisselende omgeving op jou ligt te wachten. Wij hechten belang aan een toffe werksfeer en aandacht voor de persoon achter de medewerker. Eigen initiatief wordt erg gewaardeerd en je krijgt de kans om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling.

Wij bieden een verloning en voordelen volgens PC124 bouw. Wij werken in een 40-uren week waarbij je kan rekenen op 12 ADV dagen. Wij hebben GEEN collectieve sluiting in de zomer.

Interesse?

Stuur je CV en motivatiebrief naar sollicitatie@pspm.be

PSPM-logo-trans-neg

info@pspm.be

+32 14 89 18 10

Kastelsedijk 36F

2480 Dessel

BE 0458 832 566

Copyright 2019 GROUP PSPM © All Rights Reserved