PSPM is een dynamisch, gevestigd bedrijf in volle expansie. Wij bieden B2C,B2B en B2G klanten totaalpakketten aan inzake het onderhoud en herstellingen in, op en rond gebouwen.

Wij zorgen zowel voor preventief, curatief en correctief onderhoud van bouwkundige en technische installaties. Volledige renovatieprojecten waarin de klant compleet ontzorgd wordt behoren tot onze business.

Wij kijken uit naar een nieuwe collega met technische kennis voor de functie van :

PROJECTLEIDER ELEKTRICITEITSWERKEN

Functie
In voorbereiding van nieuwe projecten ondersteun je de calculatieafdeling. Bij voorkeur heb je een eerste leidinggevende ervaring achter de rug of sta je sterk in je schoenen om leiding te geven. Met een positieve mindset en motiverende assertiviteit start je je collega’s op bij elektriciteitswerken op de werf. Je geeft hen duidelijke instructies en lost mee problemen op.

Profiel
Je bent positief ingesteld en kan probleemoplossend denken. Je stelt je graag flexibel op en weet van aanpakken. Als teamplayer help je graag een handje bij je collega’s. Je staat open om nieuwe dingen bij te leren.

Aanbod
Je komt terecht in een jong, dynamisch bedrijf waar een boeiende uitdaging in een afwisselende omgeving op jou ligt te wachten. Wij hechten belang aan een toffe werksfeer en aandacht voor de persoon achter de medewerker. Eigen initiatief wordt erg gewaardeerd en je krijgt de kans om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling.

Wij bieden een marktconform salaris voor een 40-uren werkweek. Je kan hierbij rekenen op 12 ADV dagen. Wij hebben GEEN collectieve sluiting in de zomer. Je krijgt een bedrijfsvoertuig en smartphone ter beschikking.

Interesse?

Stuur je CV en motivatiebrief naar sollicitatie@pspm.be

PSPM-logo-trans-neg

info@pspm.be

+32 14 89 18 10

Kastelsedijk 36F

2480 Dessel

BE 0458 832 566

Copyright 2019 GROUP PSPM © All Rights Reserved