PSPM is een dynamisch, gevestigd bedrijf in volle expansie. Wij bieden B2C,B2B en B2G klanten totaalpakketten aan inzake het onderhoud en herstellingen in, op en rond gebouwen.

Wij zorgen zowel voor preventief, curatief en correctief onderhoud van bouwkundige en technische installaties. Volledige renovatieprojecten waarin de klant compleet ontzorgd wordt behoren tot onze business.

Wij kijken uit naar een nieuwe collega met technische kennis voor de functie van :

KOELTECHNIEKER / HVAC

Functie
Als technieker met specialisatiedomein koeltechnieken, zal je als eerste ingezet worden bij deze werken. Verder krijg je de nodige afwisseling door ondersteuning te bieden aan je collega’s met een ander specialisatiedomein.
Jouw voornaamste taken bestaan uit :
-Installatie, opstart- en onderhoud van airco- en ventilatiesystemen
-Opsporen van defecten en uitvoeren van metingen

Profiel
Je bent in het bezit van een certificaat koeltechniek.

Je hebt minstens een rijbewijs B. Een rijbewijs BE is een voordeel of je bent bereid dit te behalen.

Met jouw positieve ingesteldheid kan je probleemoplossend denken. Je stelt je graag flexibel op en weet van aanpakken. Je kan zelfstandig werken maar als teamplayer help je ook graag een handje bij je collega’s. Je staat open om nieuwe dingen bij te leren.

Wat hebben wij te bieden?
Je komt terecht in een jong, dynamisch bedrijf waar een boeiende uitdaging in een afwisselende omgeving op jou ligt te wachten. Wij hechten belang aan een toffe werksfeer en aandacht voor de persoon achter de medewerker. Eigen initiatief wordt erg gewaardeerd en je krijgt de kans om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling.
Wij bieden een verloning en voordelen volgens PC124 bouw. Wij werken in een 40-uren week waarbij je kan rekenen op 12 ADV dagen.
Wij hebben GEEN collectieve sluiting in de zomer. Bovendien krijg je een bedrijfsvoertuig en smartphone ter beschikking.

Interesse?

Stuur je CV en motivatiebrief naar sollicitatie@pspm.be

PSPM-logo-trans-neg

info@pspm.be

+32 14 89 18 10

Kastelsedijk 36F

2480 Dessel

BE 0458 832 566

Copyright 2019 GROUP PSPM © All Rights Reserved